Gigant

Gigant BV 

Gigant BV is een jonge, dynamische onderneming gespecialiseerd in het verkopen van hoog kwalitatieve  ECOLOGISCHE was en reinigingsmiddelen en materialen aan professionele eindverbruikers in verschillende marktsegmenten. Dit betreft in hoofdzaak kleine ondernemingen maar ook middelgroot  en industrie, ook particulieren maken deel uit van ons klantenbestand.
Onze focus ligt op het ECOLOGISCHE concept.

 

 

 

Daarnaast leveren wij ook een uitgebreid assortiment reinigingsmachines en materialen zoals o.a. stof/waterzuigers, zuig/schrob machines,veegmachines en ook een uitgebreid assortiment reinigingsmaterialen (microvezelproducten) voor vloeren en ramen. Deze producten worden direct uit de auto aan de eindgebruiker geleverd.

Onze service ligt op het hoogste haalbare niveau, en naast onze persoonlijke adviezen van onze vertegenwoordiger hebben wij de unieke  omruilgarantie, voldoet het product niet aan uw wensen dan kan het product direct omgeruild worden voor een ander artikel.

Ons bedrijf is gevestigd in Woudenberg en wij leveren onze  producten door geheel Nederland waarbij persoonlijke verkoop en advies  hoog in het vaandel staat. Onze ervaren vertegenwoordigers worden regelmatig getraind in hun verkoopvaardigheden en productkennis en worden juist daardoor aangeschreven als vriendelijke  vertegenwoordigers die de juiste producten willen verkopen. 

 
De kwaliteit van de Gigant en Techno  green producten ligt hoger  dan die van de A-merken doordat gebruik wordt gemaakt van kennis en ervaring die al jaren in de professionele markt voor grootverbruikers is opgedaan, en de gebruikte grondstoffen zijn van grote ECOLOGISCHE waarde. Daardoor zijn de producten ze er gebruiksvriendelijk voor zowel gebruiker als voor het milieu.
De werking is beter maar in ieder geval gelijk aan de producten met een chemische samenstelling.